Magyar
·
ABT RS5 CABRIO

Egyértelműek az allgäu-i előrejelzések: 2014 tavaszán és nyarán ismét 290 km/h-s szél fog fújni, főleg ha a nap is kisüt és tiszta lesz az égbolt. A Volkswagen konszern járműinek világszerte legnagyobb nemesítője, az ABT Sportsline ugyanis módosította az Audi RS5 Cabrio gyári sebességhatárait. Ezáltal megmutathatja, mit tud a 450 PS (331 kW) erős 4.2 FSI autó. A közép és hátsó dobból álló rozsdamentes acél kipufogó berendezés kihangsúlyozza a nyolc henger szívbemarkoló hangját.


Az ABT Sportsline állítható futómű szettet is kínál a jármű rugalmas ültetéséhez. Az optikai megjelenése felülmúlhatatlan, habár a képen látható autó csak néhány elemet visel magán. „Teljesen új kinézetet biztosítanak a fegyverszürke DR könnyűfém felnik.“ – mondja Hans-Jürgen Abt, az ügyvezető igazgató, a szerelt 9,5 x 20 collos komplett kerekekről. A hozzáillő nyomtávszélesítők tovább segítik az autózást. Alternatív megoldásként a 2014-es felni kollekcióból is választhatók hozzá attraktív kerekek.


Aki egy valódi szemet gyönyörködtető autóra vágyik, hogy kihangsúlyozhassa az RS5 kvalitásait, a legjobb, ha felrakatja az autójára az ABT légbeömlőket is. Még több erőt kölcsönöznek ugyanis a cabriolet amúgyis dinamikus megjelenéséhez. Az ABT RS5 autóval minden mennyiségben új szelek fújnak – mindegy, hogy leengedte vagy felhúzta a tetőt.


További információkat, képeket és adatlapokat az alábbi linken talál:
ABT RS5