Magyar
·
Hírek


ABT téli szerelt kerék akció - 2017


2017-es ABT Audi komplett szerelt kerék ajánlataink.

 

Bővebben...
 


ABT Chip Napok


ABT Chip Napok szeptember 14-26 között: 20% kedvezmény minden ABT teljesítménynövelés árából.

 

Bővebben...
 


ABT SQ7 - Sportos és elegáns


Sokan úgy gondolnak a SUV-okra mint lassú és lomha járművekre. Akik így vélekednek biztosan nem látták még az új ABT SQ7-et. A speciálisan fejlesztett ABT Power vezérlőegységnek köszönhetően az autó egy igazi erőművé válik.

 

Bővebben...
 


ABT R8 – tegyük a ritka dolgokat még különlegesebbé


Azon ügyfelek számára ajánljuk az ABT termékeit, akik számára az Audi R8 V10 nem elég sportos, vagy nem elég különleges a sport autók piacán. A kiegészítőkkel felszerelve ugyanis garantáltan egy szuper sport autót kapunk.

 

Bővebben...
 


ABT RS6+ 705 lóerővel


A 605 lóerős / 445 kW-os Audi RS6 C7 a legerősebb változat az alapmodellek között. Mindez tökéletes kiindulás volt az ABT számára, hogy egy igazi, kívül-belül lenyűgöző, erős autót hozzanak létre.

 

Bővebben...
 


ABT TT RS-R: 500 LE ÉS 570 NM


A gyári 2.5 literes benzines motor, amivel az Audi TT RS-t felszerelték, már önmagában lenyűgöző. Az ABT Sportsline motoroptimalizálást követően az autó teljesítménye még nagyobb mértékeket ölt, 500 lóerő és 570 Nm lesz.

 

Bővebben...
 


TÉLI KERÉK AKCIÓ 2016


Bővebben...
 


AUDI S3 400 LÓERŐVEL


A legtöbb ember nem egy sporteszközre vágyik, hanem egy olyan autóra, amely segíti a mindennapokban, bárhová is kelljen eljutni. Véleményünk szerint a legújabb Audi A3 pontosan egy olyan autó, amely megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Bővebben...
 


AZ ÚJ VW TIGUAN MÉGTÖBB ABT ERŐVEL


Az új VW Tiguan egy kiváló autó: ha egy sokoldalú, tökéletesen kivitelezett SUV-ra vágyik, akkor ez a modell remek választás lehet. Kiváltképp, ha már rendelkezik az általunk kínált nagyobb teljesítménnyel és nyomatékkal.

Bővebben...
 


ABT GOLF GTI CLUBSPORT 340 LÓERŐVEL


40 éves korukban sokan döntenek úgy, hogy felkeresik az edzőtermet, annak érdekében, hogy továbbra is formában maradjanak. Ehhez hasonlatos a leggyorsabb Golf típus, a GTI sorsa is, amely bár most 40 éves, egyre jobb és jobb formáját mutatja, generációról generációra.

Bővebben...
 
  Első  Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő  Utolsó 

oldal 1 / 17