Magyar
·
Hírek


AUTO BILD SPORTSCARS teszt: ABT RS5-R


A 2017 év végén bemutatásra került Audi RS 5 minden paraméterében felülmúlta elődjét.

 

Bővebben...
 


Kis SUV nagy teljesítménnyel –Audi Q2 228 LE-re növelése az ABT Sportsline-al


A SUV-hullám az igazán nagyokkal kezdődött és már rég megérkezett a ‘subcompact’ autópiacra.

 

Bővebben...
 


ABT Audi SQ5 425 Le-vel és a repülés álmával


A bajor cég az SQ5-öt az állítható ABT felfüggesztéssel (30-60 mm ültetéssel) és a 22”-os GR típusú kerekekkel egyenesen a Hörnerbahn felvonó felső állomásához vezette.

 

Bővebben...
 

 

735 LE ÉS SPLIT CAMO - EGYEDÜLÁLLÓ RS6+ JON OLSSONNAK


Az alpesi sí versenyző és a szabadsíelő legenda Jon Olsson szereti a nagy sebességeket és extravagáns megjelenést - és nem csak a pályán, hiszen teljesen testreszabott szuperautók épültek már kifejezetten részére. Most vette át legújabb "Phoenix" nevű RS6 + gyöngyszemét az ABT Sportsline-tól, ami teljes mértékben egyedi tervezésen ment át.

 

Bővebben...
 

 

KITŰNŐ ERŐBEN - ABT AUDI SQ5 SZÉLES KAROSSZÉRIA KÉSZLETTEL ÉS 425 LE-VEL


Az ABT Sportsline az új Audi SQ5-ös háromliteres turbó motorját tüzes 425 lóerőre (313 kW) és 550 Nm-re növeli meg. Merész bejelentés az Audi és a Volkswagen jármű csoport legnagyobb tuning cégjétől, hiszen a gyártási verzió 354 LE (260 kW) - ugyanúgy, mint elődje.

 

Bővebben...
 

 

AZ ÚJ ABT RS4 510 LE-VEL ÉS 680 NM-REL


A teljesítményfokozást a speciálisan kifejlesztett ABT motorvezérlő egység (AEC) biztosítja. A rendszer folyamatosan több mint 25 különböző paramétert állít be, biztosítva az optimális teljesítményt.

 

Bővebben...
 


VILÁG PREMIER: ABT RS5-R


Az ABT Sportsline egy egész kisautót rejtett el az aktuális Audi RS5-R teljesítménynövelésében.

 

Bővebben...
 


VW Arteon 336 lóerővel és 420 Nm-rel


A VW Arteon név előtagja mindent elmond: "művészet"! És valóban, a négyajtós kupé kialakítása sokkal ambiciózusabb, mint a praktikus, de szigorú VW Passat.

 

Bővebben...
 


ABT Audi RS3 500 LE-vel


A módosított Audi RS 3 Sportback és az új RS3 szedán csak mostantól áll rendelkezésre. Az RS modellek hagyományosan a legmagasabb szintű teljesítményt és felszereléseket képviselik.

 

Bővebben...
 


Az ABT számos díjat kapott a 2017-es Sport Autó Díjátadón


Az ABT pilótája, Lucas di Grassi nemrég szerezte meg az E Formula sorozat címét. A német cég tuning osztálya a 25. Sport Autó Díjátadón sikerült hazavinnie öt első és második helyet. A híres német autó magazin 13211 olvasója szavazott 234 autómodellre 25 kategóriában a 2017-es szavazáson, hogy kiválasszák kedvenc autójukat és a kedvenc márkájukat.

 

Bővebben...
 
  Első  Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő  Utolsó 

oldal 1 / 20