Magyar
·
Hírek


Genfből szeretettel: ABT Audi Q8 50 TDI aero csomaggal és 330 lóerővel


A világ leghíresebb 00-s ügynöke több alkalommal is ellágotatott Svájcba – beleértve Genfet is- karrierje során. Az ABT Sportsline egy számára tökelétes autóval érkezik a Genfi Autószalonra (2019. március 7 és 17 között): az ABT Audi Q8 50 TDI-vel.

 

Bővebben...
 


Limited edition 530 Le-vel: az új ABT RS4+


Mindannyian emlékszünk még arra, hogy milyen volt, amikor gyerekek voltunk: egy új kerékpárt kaptál karácsonyra, de mivel az időjárás ilyen szörnyű volt, egyszer sem tudtad igazán kipróbálni. Szerencsére ez nem történhet meg az új ABT RS4+ -al.

 

Bővebben...
 


VW Touareg III: 22"-os GR felni és 330 LE - köszönjük ABT Power


A tuareg név egy afrikai berber népet jelöl, akik a Száhel-övezetben telepedtek le. Névrokonuk a Volkswagen kínálatában azonban még mindig olyan tüzes és kalandvágyó, mint valaha.

 

Bővebben...
 


Hivatalos projekt: a 350 LE-s ABT CUPRA Ateca az Essen Motor Show-n debütál


A CUPRA Ateca az első modellje az új SEAT márkának. A "sportautó szívű SUV" 300 LE-vel (221 kW) és 400 NM-el késztet vásárlásra.

 

Bővebben...
 


Kövess, ha tudsz: ABT RS6+ Nogaro kiadása 735 LE-vel


A “fanboost” fogalom eddig csak a Formula E-ben jelent meg, ahol Daniel Abt sikereket ér el versenyzőként. Néhány héttel ezelőtt az ABT Sportsline elindított egy kampányt “555,000 követő Facebookon és Instagramon” néven.

 

Bővebben...
 


RS5-R Essenben – valamint RS6-E, RS3, CUPRA Ateca ABT és GTI Clubsport


A Volkswagen és Audi Csoport legnagyobb tunere, az ABT Sportsline, gyakorlatilag végtelen számú modellt felsorakoztatott már. E két fő márka mellett a bajor mérnökök a SEAT és Skoda tulajdonosokat is boldogítják.

 

Bővebben...
 


ABT Audi RS5-R és SQ5 széles kivitelben a 2018-as SEMA Show-n


A SEMA Show a világ egyik legfontosabb autóipari-kereskedelmi tematikájú rendezvénye. Köszönhetően a Vossen Wheels-nek és a Thule-nek, az ABT Sportsline bemutatja Las Vegasban október 30 és november 2 között az új RS5-R-t és SQ5-öt széles kivitelben.

 

Bővebben...
 


Szörf az erő hullámain – ABT T6 lenyűgöző, 235 Le-vel


Hogyan lehetne legjobban jellemezni a kettős karakterű ABT Sportsline által tuningolt VW T6-ot? Talán így: tágas haszongépjármű és kényelmes sporteszköz.

 

Bővebben...
 


„Leon King” – ST Cupra 300 Carbon Edition


A legutolsó csúcspontja és a Seat Leon kompakt osztály királya a Leon ST Cupra 300 Carbon Edition, amely 300 darabra korlátozódik.

 

Bővebben...
 


Az ikonikus ABT quattro találkozik dédunokájával - ABT RS5-R


Az 1980-ban bemutatott Audi quattro a "keresztapa" az Audi összkerékhajtású sportmodellek történetében. Ezt kell megugrania a márka többi versenyzőjének. A motor tekintetében az 1989-ben bemutatott 20V 220 Le-vel (162 kW) volt a szint az exkluzív sport quattro után.

 

Bővebben...
 
  Első  Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő  Utolsó 

oldal 1 / 22