Magyar
·
Hírek


VW Arteon 336 lóerővel és 420 Nm-rel


A VW Arteon név előtagja mindent elmond: "művészet"! És valóban, a négyajtós kupé kialakítása sokkal ambiciózusabb, mint a praktikus, de szigorú VW Passat.

 

Bővebben...
 


ABT Audi RS3 500 LE-vel


A módosított Audi RS 3 Sportback és az új RS3 szedán csak mostantól áll rendelkezésre. Az RS modellek hagyományosan a legmagasabb szintű teljesítményt és felszereléseket képviselik.

 

Bővebben...
 


Az ABT számos díjat kapott a 2017-es Sport Autó Díjátadón


Az ABT pilótája, Lucas di Grassi nemrég szerezte meg az E Formula sorozat címét. A német cég tuning osztálya a 25. Sport Autó Díjátadón sikerült hazavinnie öt első és második helyet. A híres német autó magazin 13211 olvasója szavazott 234 autómodellre 25 kategóriában a 2017-es szavazáson, hogy kiválasszák kedvenc autójukat és a kedvenc márkájukat.

 

Bővebben...
 


ABT Vossen Audi Q7


Amikor két nagy utángyártó cég, mint az ABT és a Vossen Wheels egyesítik erőiket, az Audi rajongóinak csakis élvezet lehet. Az ABT, az Audi és a VW autók világszerte vezető hangolója, valamint a Vossen Wheels, az iparág egyik trendteremtő kerékmárkája, egy nagyon különleges és szigorúan korlátozott Audi Q7-et alkotnak.

 

Bővebben...
 


Az ABT S5 Cabrio és A5 Sportback 425 LE-vel rezegteti a leveleket


Népszerű mondás szerint a késő ősszel virágzó rózsák a kései telet jelentenek. Az ABT Sportsline úgy tervezi, hogy két vonzó járművet is kihajt az úton, hogy elfújja a téli felhőket.

 

Bővebben...
 


400 LE az ABT Golf VII R-ben


Már az első Golf GTI tucatnyira lenyomta legerősebb ellenfeleit az autópálya gyorsító sávjairól. De a gyári 112 lőerővel, még az arculat felújítás után sem volt elég a nagyteljesítményű sportkocsikhoz.

 

Bővebben...
 


Az ABT bemutatja az új Audi SQ5 csomagot


Az első látványtervek már nagyon jól mutatják, hogy az ügyfelek mire számíthatnak: visszahozzuk a látványos kipufogócsöveket!

 

Bővebben...
 


Okosítsd fel a motorod!


Erő vagy agy? Az ABT Sportsline csúcstechnológiás teljesítménynövelő csomagjai mindkettőt kínálják – amit, azt az új, 3. generációs ABT motor vezérlőegységek is mutatják.

 

Bővebben...
 


Az ABT 315 LE-vel szereli fel a Skoda Octaviát


A Skoda Octavia sportos RS modellei hosszú hagyományokkal rendelkeznek.

 

Bővebben...
 


Remek ajánlatok teljes téli kerekekhez


ABT GR további fénypont

 

Bővebben...
 
  Első  Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő  Utolsó 

oldal 1 / 20