Magyar
·
ABT GARANCIA

Tisztelt Ügyfelünk!

Örülünk, hogy egy kiváló minőségű ABT termék megvásárlása mellett döntött.

Az ABT gépjárművek, ill. az ABT alkatrészek a gyártók széria-alkatrészein alapulnak, melyek a nagyszériás alaptermékektől többé-kevésbé térnek el. A módosított gépjárművek használatba vételénél elengedhetetlen a megfelelő megfontoltság és felelősségtudat. Gépjárműve megbízható működéssel hálálja meg mindezt Önnek .

Mindenek előtt, arra hívjuk fel a figyelmet, hogy bármilyen gépjármű esetén a gyár által meghatározott motor olajcsere- szervizintervallumok betartása kötelező, valamint automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén 30 000 km után automata sebességváltó olaj és szűrő cseréje szükséges! Kérjük, bélyegeztesse le a márkaszervizével az ABT szerviz füzet végén található karbantartást igazoló lapot.

Amennyiben meghibásodás vagy egyéb problémák lépnek fel a gépjárművét illetően kérjük, töltesse ki az Önnel kapcsolatban álló márkaszervizzel a reklamáció nyilvántartásba vételi lapot, mely az ABT szervízfüzet utolsó oldalán található, és azt haladéktalanul faxolja át az alábbi fax számra:
•    00 36 52 540 778.

Fontos tudni, hogy mindenképpen a javítási munkálatok megkezdése előtt szükséges továbbítania az ABT Sportsline Hungary vállalkozásnak a nyomtatványt!
A kitöltött reklamációs formanyomtatványunk megérkezése és regisztrálása után a lehető leghamarabb értesítjük Önt az ügymenetről és további teendőiről.


Amennyiben nem a fentiekben leírtaknak megfelelően jár el, és a nyomtatvány megküldése elmarad, semminemű garanciaszolgáltatást nem tudunk biztosítani!

Kérdésével nyugodtan forduljon Technikai Ügyfélszolgálatunkhoz!
•    Telefon: 00 36 52 540 777

Jó utat kíván: az ABT Sportsline Hungary csapata

Fontos Kiegészítő Információk

Azon motor-vezérlőegységeket, amelyek az ABT Sportsline módosított adatállományával vannak megjelölve, szakszerű intézkedések nélkül nem lehet átírni a gyártó által kínált frissítésekre, mivel az ABT adatállomány megfelelően programozott saját védelme nem enged beavatkozást! Amennyiben technikai okokból elkerülhetetlen lenne a motor-vezérlőegység gyári frissítése, elsőként a vezérlőegységet az ABT Sportsline Hungary vállalkozásnál, vagy egy hivatalos ABT EDaS chip tuning partnerünknél a széria állapotára kell visszaalakítani, csak ezt követően lehet a gyári frissítéssel, majd az ABT teljesítménynöveléssel átírni (a költségek a megrendelőt terhelik!)! Az itt meghatározott eljárás során bekövetkező károkért az ABT Sportsline  vállalkozás semminemű garanciát nem vállal! Amennyiben a gépjármű kifogástalanul működik, úgy nem szükséges a gyártó ill. az ABT Sportsline frissítését feltétlen alkalmazni!

Mivel az ABT Sportsline folyamatosan azon munkálkodik, hogy termékeivel a lehető legjobb minőséget garantálja, a motor-vezérlőegységének a módosításánál szükségszerűen az átprogramozás előtti, legfrissebb gyári legfrissebb verziót alkalmazza!

A fenti feltételek mellet tudjuk garantálni, hogy ügyfeleink gépjárművei mindig a legaktuálisabb ABT teljesítménynöveléssel legyenek ellátva! Hideg motorját óvja a magas fordulatszámtól, a teljes gázadástól és a komoly terheléstől, mivel fennáll a motorkár veszélye! Kb. 2 percig még hagyja járni a meleg motort üresjáratban, mielőtt leállítaná.

Fontos tájékoztatás a turbófeltöltővel rendelkező motorokhoz!

A belsőégésű motorok teljesítménye igen sok külső hatástól függ, így lényeges lehet a környezeti nyomás, hőmérséklet és a páratartalom.

A modern motorok kifejlesztésénél különösen fontos szempont az optimális hatásfok, ill. az adott aggregát minél alacsonyabb fogyasztásának biztosítása. Az Ottó-motorok esetén a kompresszió viszony csökkentésével érik el a kopogó hang csökkenését, és ennek arányában lehet növelni a töltőnyomást mely eredményeképpen nő a teljesítmény is.

Magas oktánszámú üzemanyagok az Ottó-motorok kopogási hanghatását jelentősen csökkentik. A motor maximális teljesítményét magasabb töltőnyomással érik el. Magasabb hőmérsékletű környezet esetén az Ottó-motoroknál egy magas oktánszámú üzemanyaggal, mint a 100 ROZ érik el ugyanezt az eredményt. A modern motor-vezérlőegységek felismerik a fent említett a paramétereket. Az intelligens motorvezérlő-szoftver a motor megóvása érdekében korrigálja a jelentős külső hatásokat, mint pl. töltőnyomást. A turbómotorok maximális töltőnyomása a tengerszint magasságának függvénye. Rendszerint alacsonyabb magasságon nagyobb a töltőnyomás, mint a magasabb tengerszint feletti magasságon mely, ugyancsak a turbófeltöltő megóvása érdekében. Az ABT Sportsline mérnökei figyelembe veszik az előzőekben tárgyalt egyedi paramétereket.

Amennyiben érdekli Önt gépjárműve teljesítménye, úgy szíves figyelmébe ajánljuk a honlapunkon a www.abt-sportsline.hu található értékeket.

Honlapunkon technikai segítségnyújtásról is szó van, annak érdekében, hogy bemutassuk ügyfeleink számára a fentiekben vázolt komplex témakört, valamint felhívjuk a szíves figyelmüket a nélkülözhetetlen előfeltételekre.

Amennyiben kérdései merülnének fel az ügy kapcsán szívesen állunk a rendelkezésére a következő telefonszámon: 00 36 52 540 777.
Végül felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy idegen cégek teljesítménymérésének következtében bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk, ilyen esetben az általunk biztosított garancia érvényét veszíti.


Köszönjük bizalmát, és jó utat kívánunk!

ABT Sportsline Hungary Technikai Ügyfélszolgálata
•    ABT Sportsline Hungary
•    4031 Debrecen István út 147.
•    Tel: 00 36 52 540 777
•    Fax: 00 36 52 540 778