Magyar
·


INNOVÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA


ABT MOTORTUNING - A NAGYOBB TELJESÍTMÉNY GARANCIÁVAL

ABT MOTORTUNING


Az ABT-nál családi hagyomány annak az igénye, hogy minden motorból a legjobbat hozza ki. Mindegy, hogy a motorvezérlőegység elektronikus optimalizálásáról, turbófeltöltő- vagy kompresszorátalakításról van szó – teljesítménynöveléseknél elemünkben vagyunk, és ezen a téren világszerte abszolút elsők vagyunk az Audi, VW, Seat és Škoda átalakításában. Ezenkívül a motorsportban szerzett több éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy nem csak az erő számít, hanem a stabilitás is. Mert csak a kettő együtt eredményez igazi és tartós vezetési élvezetet.

ABT POWER - A TÖKÉLETES CHIPTUNING


Mindegy, hogy benzines vagy diesel – manapság sok jármű motorvezérlő-rendszerekkel van felszerelve. Digitális elektronika irányítja a motor összes funkcióját egy chipen keresztül. Az ABT már a 80-as években elkezdte alkalmazni, és a hagyományos chiptuningot tökéletesítette: teljesítményreleváns szoftver-paramétereket célzottan igazítják a sportos jellemzők és ideális összehangolás érdekében. A motorban rejlő lehetőségek optimális kihasználására.

ABT GARANCIA


Az ABT Power és ABT Power S motortuningnál a garancia a gépjármű első forgalomba helyezése utáni 2 évig, vagy 100 000 km menetteljesítmény keretéig érvényes az ABT Garanciairányelveknek megfelelően!


ABT KAROSSZÉRIA


Ha Önnek az egyediség ugyanolyan fontos, mint a rendkívüli dinamika, akkor  az ABT Sportsline-ban megtalálta a tökéletes boxcsapatot. Nálunk designerek, mérnökök, technikusok és modellépítők kéz a kézben dolgoznak – az első tervektől és modellektől kezdve a prototípusépítésen át az elemek gyártásáig. Az eredmény szemmel látható: Egy A-tól Z-ig önállóan kifejlesztett tuningprogram, amivel szériajárművét átalakítjuk dinamikus kisugárzású és sajátos jellegű sportautóvá.

ABT Könnyűfém keréktárcsák - A tökéletes megjelenésértElegáns vagy dinamikus, modern vagy klasszikus, ezüst vagy titán színben, de a részletekbe menően tökéletesen kiegyensúlyozott a súly és az irányíthatóság terén – az ABT könnyűfém keréktárcsák tökéletesítik gépjárműve egyedi megjelenését. Már első ránézésre látszik, hogy a legmagasabb igényeket is kielégítik nemcsak a versenypályán, hanem az úton is. És nemcsak jól néznek ki, hanem könnyen irányíthatóak is.